Døgnrapporten i Stenlille: tirsdag den 12. oktober

Profilbillede

Stenlille er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Kildebakkevej, Karlslunde
Bataljonen, Ringsted

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Lilleholm, Greve

Tyveri fra køretøjer:

Majengen, Jersie, Solrød Strand
Vestergade, Roskilde


Arbejdsulykke – Tjebberupparken, Tjebberup, Holbæk

Kl. 08.44 måtte en elektriker tilkalde en ambulance for at blive kørt på skadestuen til et check. Der var tale om en 58-årig mand fra Stenlille, der under sit arbejde som elektriker utilsigtet havde fået et kraftigt stød, så han følte sig dårlig efterfølgende. Politiet har nu optaget rapport om ulykken for at få klarlagt hændelsesforløbet, så politiet sammen med Arbejdstilsynet senere afgøre, om nogen kan drages strafferetligt til ansvar for ulykken.

Narkokørsel – Solbjergvej, Høng – Kalundborg

Kl. 18.08 sigtede og anholdt politiet en 29-årig mand fra Slagelse for narkokørsel på Solbjergvej mod sydøst i Høng, Kalundborg. Han blev standset i en personbil, og et rutinetjek viste, at han var påvirket af euforiserende stoffer. Den 29-årige fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Nu afventer politiet resultatet af blodprøven, hvorefter den 29-årige vil få besked om sagens videre gang.

Knallert væltet af højresvingende bil – Gørlev Landevej, Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 06.33 tirsdag morgen skete et uheld på Gørlev Landevej i Gørlev Sj. da en varebil med anhænger svingede ind på tankstation og i den forbindelse ramte en knallert, som kørte i samme retning. Føreren af varebilen, en 50-årig mand fra Kalundborg, overså knallerten, da han svingede til højre. Varebilen ramte knallertens venstre side, så knallerten kom i slinger og landede i grøften. Politi og ambulance kørte til stedet, hvor føreren af knallerten, en 15-årig dreng fra Kalundborg, blev kørt til tjek på skadestuen. Knallertføreren kom ikke noget alvorligt til, og han slap fra uheldet med hudafskrabninger. Politiet optog rapport om uheldet, da der var mistanke om en vigepligtsforseelse. Parterne vil senere høre mere i sagen fra politiet.

86-årig fik stjålet pung tilbage – Lerbæk Torv, Køge

kl. 16.34 fik politiet anmeldelse om, at en 86-årig mand fra Køge netop var blevet frataget sin pung, da han handlede i Aldi på Lerbæk Torv i Køge. Manden havde butikken bemærket, at hans pung stak lidt lang op ad bukselommen, og havde stukket den tilbage igen. Da han kort efter kom ud af butikken var pungen væk fra lommen. Den 86-årige havde i butikken set to mænd, som havde stået tæt på ham bagved i køen. Han fattede derfor mistanke til, at en af dem kunne have taget pungen fra ham.

Den 86-årige konfronterede de to mænd, som også befandt sig på parkeringspladsen foran supermarkedet. Der opstod lidt skubberi imellem den 86-årige og de to mænd, hvorefter den ene mand smed den 86-åriges pung fra sig inden løb hen til en parkeret bil, der holdt på en P-plads på Søbæksvej lige over for Aldi. De to mænd kørte væk fra stedet i vestlig retning i en mørk personbil.

De to mænd beskrives som:

A: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 20-25 år, 170 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Iført: Rød bluse
B: Mand, ikke etnisk dansk af udseende, højere end A.

Politiet efterforsker nu sagen og forsøger at finde frem til de to beskrevne mænd. Vidner som har set den mørke bil på Søbæksvej tirsdag eftermiddag, og som kan komme med oplysninger i sagen bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Narkokørsel – Køgevej, Roskilde

Kl. 16.04 standsede en færdselspatrulje en 58-årig mand fra Rødby, der kørte i en personbil på Køgevej i Roskilde rutinemæssigt. Den 58-årige blæste i narkometeret, som viste at han var påvirket af euforiserende stoffer. Han blev derfor anholdt, sigtet og fik udtaget en blodprøve og herefter løsladt. Den 58-årige vil høre mere fra politiet, når svaret på blodprøve analysen kommer. 

Mand anholdt for uorden – Jernbanegade, Roskilde

Kl. 17.32 indgik en anmeldelse om, at en beruset mand skabte utryghed på Roskilde Station. Han antastede forbipasserende og bag om cigaretter, råbte og kastede med flasker omkring stationsbygningen. En patrulje kørte til stedet, hvor det traf en 40-årig mand uden fast bopæl, som ikke blev skønnet egnet til at færdes på gaden, da han var spirituspåvirket og opfarende. Han blev derfor anholdt og taget med i detentionen til afrusning. Han blev løsladt senere på aftenen, og blev ikke sigtet for noget i forbindelse med episoden.

Narkokørsel, kniv og steroider – Køge Bugt Motorvejen, Køge

Kl. 19.58 stoppede en patrulje en personbil i en rutinekontrol på Køge Bugt Motorvejen i sydgående retning. Bag rattet sad en 32-årig mand fra Rødby, som erkendte, at han havde røget hash dagen i forvejen. Han blev derfor anholdt, sigtet og fik udtaget en blodprøve. På passagersædet sad en 25-årig mand fra Lolland, som blev fundet i besiddelse af en butterflykniv og to ampuller steroider. Han blev derfor sigtet for at overtræde knivloven og lægemiddelloven. De ulovlige ting blev beslaglagt med henblik på konfiskation. Den 32-årige blev løsladt efter at have afgivet en blodprøve, og vil høre mere fra politiet, når analysesvaret kommer.


Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Markus Ingemann mi@vores-mediehus.dk
Flere artikler