Ledelse af medarbejdere og ekstraordinær kundeservice i en discountbutik - Bliv vores nye souschef i Stenlille!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kunne ledelse af medarbejdere, ekstraordinær kundeservice og en særligt god stemning være fundamentet for din gode hverdag? Så læs endelig videre!

Mød 365discount, Stenlille

Du vil opleve en helt særlig stemning i vores butik, med et miks mellem høj vækst og kække bemærkninger, tilsat lokale islæt, hvor kunderne er på fornavn med os - og hvor vi altid skaber rum til den ekstraordinære kundeservice.Vores vækst betyder, at vi hver dag jonglerer mange opgaver sideløbende - og selvom vi har hver vores ansvarsområde, ligger det i vores DNA, at vi hjælper hinanden i teamet.

Som souschef bruger du størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du bidrager i det daglige og viser det gode eksempel. Du bliver en del af ledelsen i Stenlille, og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

Samtidig skal du være klar på minimum hver tredje weekend og en lukkevagt om ugen.

På en typisk dag vil du:

  • sikre, at butikken står salgsklar, og at serviceniveauet lever op til den højeste standard
  • deltage i den daglige ledelse af medarbejderne og uddelegere opgaver
  • være med til at udvikle medarbejdernes evner og give masser af konstruktiv feedback
  • være butikschefens sparringspartner og indgå i salgsplanlægningen

Smilende ildsjæl med ledelse i blodet

Vi har brug for dig, som er smilende, udadvendt og har let ved at falde ind i vores humor – samtidig med, at du allerede har taget hul på din rejse som leder. Og så håber vi, at du er klar til både at modtage og give sparring, med butikschef såvel som kolleger.

Måske har du erfaring fra detail? Det vigtigste for os er, at din proaktive natur er med til at bære dig frem, at du kan lide pulsen i discount og gerne vil lære, hvordan vi driver en discountbutik.

Muligheder og goder

Du får gode muligheder for at udvikle dig som leder – både i butikken og via uddannelse eller kursus. Måske kunne du være kandidat til at komme med på vores talenthold for kommende butikschefer? Samtidig får du en række personalegoder, herunder rabatter, leje af ferieboliger, sundhedssikring samt pensionsordning.

Vil du vide mere?

Læs mere om Coop 365discount på: coop365.coop.dk. Du kan også kontakte butikschef Bjarne Barming på telefon 5780 6695 - eller kigge forbi butikken og få en snak.

En del af vores hold?

Vi kan næsten ikke vente med at lære vores nye kollega at kende. Derfor kunne vi sagtens finde på at invitere til samtaler løbende og vi ansætter, når vi har mødt den rigtige kandidat.

Kan du se dig selv som en vigtig del af vores hold, så send din ansøgning, eller dit CV med en personlig præsentation, via "Ansøg nu" senest den 20. juli 2024

Vi glæder os til at møde dig.

I Coop går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.

Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

365discount - det rigtige sted at gøre en forskel

I 365discount har vi en effektfuld og simpel vision: Discount skal være billigt, nemt og godt for vores kunder. Visionen er vigtig og kalder på vores fokus og dedikation. Og vi står sammen om at udleve netop dét hver dag. Vi ved nemlig, at det er alle os 365’ere, der sammen gør den helt store forskel for hver enkelt kunde – uanset om vi er butikschefer, elever, nøglebærere eller noget helt fjerde.

Psst… Hvis du er nysgerrig på vores profil, kan du læse mere om os, fx vores bæredygtige initiativer og vores særlige sortiment, her.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=772fc708)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sorø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

365discount, Hovedgaden, 4295 Stenlille

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6072178

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet