Nyt fra Stenlille i politiets døgnrapport

Profilbillede

Stenlille er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Den forlængede weekends anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Stårupvej, Østre Højby, Højby Sj.

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Solrød Strandvej, Solrød Strand

Ternevej, Køge
Peyronvej, Solrød Strand
Kodrivervej, Køge (forsøg)
Bogfinkevej, Jyllinge
Østre Sandmarksvej, Køge
Fyrvej, Køge
Porsevej, Køge
Rasmussensvej, Køge
Stigårdsvej, Solrød Strand (2 anmeldelser)
Hasselvej, Jyllinge
Vibevej, Ringsted

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Blåbærvej, Nykøbing Sj.
Vibo Hovedvej, Nykøbing Sj.

Rishøj, Veddinge Bakker, Fårevejle St.

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Stejlhøj, Kalundborg
Bataljonen, Ringsted

 

Tyveri fra køretøjer:

Strandgården, Solrød Strand
Gyldenager, Høng
Greve Centervej, Greve
Næstvedvej, Ringsted
Vestergade, Viby Sj.
Kirkeskovvej, Tåstrup, Klippinge
Vollerslevvej, Ringsted
Bondetinget, Roskilde

 

Torsdag-fredag (Store Bededag):

 

Brand ved komfur – Vandtårnsvej, Holbæk

Kl. 07.19 kørte politi og brandvæsen til brand ved et komfur i en institution på Vandtårnsvej i Holbæk, hvor der havde været ild i en em-hætte. Personalet havde lagt brandtæpper på, hvilket havde slukket ilden. Alle børn og voksne var kommet ud af bygningen, men der havde kun minimal røgudvikling, så efter en udluftning kunne alle komme tilbage i bygningen. Ingen kom noget til.

Politiets brandefterforskere undersøgte stedet, hvor en el-kedel i plastic havde stået halvt på kogepladen, som ved en fejl var blevet tændt på en af drejeknapperne. Arbejdstilsynet blev orienteret om branden, og myndighederne skal sammen afklare, om der er sket brud på nogen regler i forbindelse med branden.

Alvorligt uheld spærrede motorvej – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 18.44 skete et alvorligt sammenstød på Vestmotorvejen i østgående retning ved Kongsted Rasteplads, da der på grund af kø ved et netop oprettet vejarbejde skete opbremsning af trafikken. En bilist nåede ikke at stoppe, da en lastbil med sættevogn bremsede helt op. Personbilen ramte med højre side af fronten imod sættevognens venstre hjørne. En 40-årig mand fra Argentina kørte personbilen og to bagsædepassagerer slap uskadt. Med som forsædepassager i bilen var en 27-årig mand fra Spanien med adresse i Danmark. Passageren kom slemt til skade, da han blev ramt af metalfragmenter i hovedregionen.

Lægehelikopteren, politiet og bilinspektøren blev sendt til stedet. Helikopteren landede på en mark tæt ved uheldsstedet. Den tilskadekomne var i stabil tilstand, men havde kritiske skader, så han blev kørt med politieskorte til hospitalet til behandling. Bilinspektøren undersøgte uheldsstedet, hvorefter motorvejen blev genåbnet omkring kl. 20.36. Den 27-årig mand fik alvorlige skader, men meldes at være uden for livsfare.

Cykeltyve anholdt – Bifaldet, Roskilde

Kl. 03.29 fik politiet en anmeldelse fra en vagt ved en byggeplads, at der var to mænd i en bil, som havde stjålet nogle cykler fra et cykelstativ i området omkring Musicon på Bifaldet i Roskilde, hvorefter bilen kørte fra stedet i retning mod Søndre Ringvej.

Flere patruljer blev sendt mod Søndre Ringvej, hvor politiets indsatsleder fik standset den beskrevne bil i krydset ved Søndre Ringvej/Ringstedgade. Bilen var en polsk indregistreret personbil, og i bilen traf patruljen to mænd på 32 og 39 år fra Polen med adresse i Ringsted og Haslev. Bag på bilen sad to el-racercykler og i bag i bilen lå yderligere to el-cykler og noget el-værktøj. De to mænd erkendte, at de havde stjålet de fire el-cykler fra cykelstativet ved Rabaldestrædet/Bifaldet. Politiet anholdt og sigtede de to mænd for cykeltyverier, og cyklerne blev sikret, så de kunne genudleveres til rette ejermænd.

De anholdte blev taget med til stationen til afhøring og sagsbehandling. Politiet ransagede mændenes bopælsadresser, men der blev ikke fundet flere stjålne cykler. De to mænd blev senere på dagen løsladt, men kan forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

 

 

Fredag – lørdag (Store Bededag):

 

Narkokørsel – Eskebjergvej, Eskebjerg – Kalundborg

Kl. 09.40 anholdt og sigtede politiet en 26-årig mand fra Eskebjerg for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Politiet kunne efter en narkometertest mistænke ham for at være påvirket af cannabis under kørslen, så den 26-årige fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer inden sin løsladelse.

Brandundersøgelse – Vandtårnsvej, Holbæk

Kl. 15.10 fik politiet flere henvendelser om affyring af fyrværkeri i området ved den gamle svømmehal.En patrulje kørte til området, hvor politiet kunne konstatere, at der havde været ild i en bunke skrald. Brandvæsnet var på stedet og skulle foretage efterslukning med skum. Der var ikke sket skade på nogen fast ejendom, og der var ikke umiddelbart klart, hvordan branden kunne være opstået, ligesom politiet heller ikke fandt nogen, der kunne drages til ansvar herfor.

Kl. 16.13 fik brandvæsnet og politiet en ny anmeldelse om, at der var brand tæt på en ejendom. Der var nu brand i nogle visne blade og lidt af den bunke skrald, som der tidligere havde været ild i.

Politiet foretog igen en undersøgelse for at finde brandårsagen og nogle personer, der måske kunne drages til ansvar herfor. En hundepatrulje deltog i undersøgelserne og fandt bl.a. noget affyret fyrværkeri, som blev sikret til nærmere undersøgelse i et forsøg på at finde frem til nogen ansvarlige for de mindre brande i området.

Mistænkeligt forhold – Nørregade, Ringsted

Kl. 18.51 fik politiet en henvendelse om tre mænd, der færdedes på parkeringspladsen ved sygehuset i Nørregade. Den ene af de tre mænd i alderen 18-25 år havde fra bukselinningen fremtaget noget, der på afstand kunne minde om et skydevåben, som han havde peget mod en container med. Herefter var de tre mænd løbet væk i østlig retning og forsvundet i byen.

Flere patruljer blev baggrund i anmeldelsen sendt til området for at lede efter de tre mænd. Herunder fik politiet flere forskellige steder kontakt til i alt seks unge mænd i alderen 15-17 år fra byen. Ingen af dem var i besiddelse af noget, der kunne minde om et skydevåben, eller i øvrigt mistænkes for at have været det. Derfor blev ingen af dem sigtet for noget, og politiet afsluttede efter ca. 1½ times eftersøgningen i byen uden at have fået klarlagt, hvad den ene af de tre mænd helt konkret havde været i besiddelse af.

Højtråbende kvinde – Karlemosevej, Køge

Kl. 19.52 måtte politiet rykke ud til en opgang i en beboelsesejendom, hvor en kvinde råbte og skreg under et forsøg på at komme ind til en tidligere mandlig bekendt.
Politiet kunne konstatere, at flere andre beboere i opgangen havde forsøgt på at få kvinden ud, men forgæves. Der var tale om en spirituspåvirket, 53-årig kvinde fra Køge, som blev frihedsberøvet for at få skabt ro i opgangen og for at få hende afruset.

Efter et lægetilsyn blev hun anbragt natten over i detentionen på politistationen i Roskilde, inden hun blev løsladt tidligt lørdag morgen. Den 53-årige kvinde blev ikke sigtet for noget i anledning af sin adfærd i opgangen.

Unge med narko – Skoleholmen, Greve

Kl. 21.16 kiggede en patrulje nærmere på nogle unge, der var for gamle til at gå i SFOen ved Holmagerskolen, men alligevel opholdt sig på stedet.

Politiet fik på stedet kontakt til fire mænd på 19, 20 og 20 år fra Greve samt en 20-årig fra Stenlille. De blev alle kontrolleret nærmere i anledning af deres uberettigede ophold på stedet, hvilket afslørede, at de alle fire hver især var i besiddelse af euforiserende stoffer i de såkaldte pølsemandsposer.

Den 20-årige fra Stenlille havde 7,65 gram hash på sig, mens den 19-årige og den ene 20-årige fra Greve havde hhv. godt 6 gram og 1,5 gram hash på sig. Den sidste 20-årige fra Greve havde 0,83 gram skunk i lommerne.

Politiet sigtede alle fire for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, ligesom de fundne stoffer blev beslaglagt som bevis i sagerne, som de alle hver især vil høre nærmere om, når sagerne skal afgøres.

Narko-/spirituskørsel – Ringstedvej, Holbæk

Kl. 21.55 anholdt og sigtede politiet en 34-årig mand fra Holbæk for både spirituskørsel og kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en varebil. Han blev løsladt efter udtagelse af blodprøver til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer, så han vil høre nærmere fra politiet, når analyseerklæringerne foreligger.

Brand i bil – Tåstruphøj, Holbæk

Kl. 23.14 slog en 50-årig mand fra Holbæk som bilejer alarm til brandvæsnet, da der kom røg ud fra instrumentpanelet i hans bil, som han kort forinden havde parkeret på Tåstruphøj. Han havde været væk i nogle få minutter og opdagede røgen, da han kom tilbage til bilen.

Der var intet mistænkeligt omkring bilen, som ikke var blevet udsat for noget, mens bilejeren havde været væk. Brandvæsnet fik slukket branden i bilen, men politiet vurderede, at der ikke var foregået noget strafbart i forbindelse med brandens opståen. Det var med stor sandsynlighed en eller anden form for teknisk fejl i køretøj. Ingen kom til skade ved bilbranden.

Kørsel uden førerret – Hovedgade, Høng – Kalundborg

Kl. 02.26 standsede politiet en varebil med henblik på rutinemæssig kontrol af føreren og køretøjet, da varebilen blev ført ad Hovedgaden i Høng.Den mandlige fører havde ikke noget kørekort med og oplyste at være en 42-årig mand fra Københavns-området, men føreren kunne ikke svare fyldestgørende i forhold til de kontrolspørgsmål, som politiet stillede ham. Politiet fik derfor en mistanke om, at føreren måske ikke var den mand, som han udgav for at være, hvorfor manden blev kortvarigt anholdt med henblik på fastlæggelse af førerens identitet.

Føreren viste sig at være en 43-årig mand fra Slagelse, der var ædru, men som ikke havde generhvervet førerretten efter udløbet af en tidligere frakendelse af kørekortet. Han blev nu sigtet for kørsel uden førerret i varebilen, som han havde fået overladt af bilejeren trods den manglende førerret. Den 43-årige blev løsladt efter afhøring til sagen, som senere vil medføre en sigtelse af en 43-årig kvindelig bilejer fra Slagelse for at have overladt føringen til en person uden kørekort.

Spirituskørsel – Ringstedgade, Roskilde

Kl. 02.55 anholdt og sigtede politiet en 18-årig mand fra Kalundborg for spirituskørsel i en personbil ad Ringstedgade i sydlig retning i Roskilde. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Når analyseerklæringen foreligger, vil den 18-årige få besked om, hvorvidt han skal aflevere sit blot knap to måneder gamle kørekort.


Lørdag – søndag:

 

Påvirket bilist – Holbækvej, Kalundborg

Kl 07.02 standsede en politipatrulje en personbil og testede føreren for at se, om han skulle være påvirket af stoffer. Narkotesten var positiv over for cannabis, og føreren, en 31-årig mand fra Kalundborg, blev derfor anholdt og taget med til sygehuset i Slagelse for udtagning af blodprøve.

Påvirket bilist – Slagelsevej, Kalundborg

Kl 09.05 standsede politiet yderligere et køretøj i Kalundborg, hvis det også viste sig, at føreren var påvirket af euforiserende stoffer. Den 51-årige mand fra Slagelse, der var fører af varevognen, blev ligeledes taget med til sygehuset i Slagelse til udtagning af blodprøve.

Lastbil ramte autoværn – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

Kl. 09.35 ramte en lastbil, der var på vej ad motorvejen i nordlig retning, midterautoværnet. Dele af det ødelagte autoværn røg ved uheldet ud over vejbanen og ramte seks forskellige personbiler. Der blev sendt politi og en bilinspektør til stedet.

Lastbilen stoppede umiddelbart efter i nødsporet. Cirka 50 meter af autoværnet blev ødelagt ved påkørslen. I forbindelse med arbejdet på stedet, blev det nødvendigt at afspærre to af vognbanerne ved hjælp af skiltevogne. Den polske lastbilchauffør blev løsladt efter afhøring.

Spirituspåvirket bilist standset – Ølbyvej, Køge

Kl. 09:35 standsede en patrulje en personbil, hvor der var mistanke om, at føreren var påvirket, hvilket blev bekræftet af alkometertesten. Den 68-årige, der kommer fra syd for Roskilde, erkendte at have kørt bil i påvirket tilstand. Nu skal resultatet af blodprøven vise præcist hvilken promille, som manden havde.

Vold mod togfører – Ringsted

Kl. 17.31 kom der anmeldelse om, at en togfører i et tog ved Ringsted var blevet udsat for vold. Han havde bedt en passager i en stillekupé om at dæmpe sig, men det havde fået manden til slå togføreren i maven med en mini-højtaler. En patrulje blev sendt til stedet og anholdt en beruset 30-årig mand fra København.

Manden blev søndag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde sigtet for vold mod person i offentlig tjeneste. Retten valgte at afgøre sagen på stedet med en straksdom. Manden blev idømt tre måneders ubetinget fængsel. Han havde fra en tidligere lignende sag en reststraf, som blev udløst og indgår i de tre måneders fængsel.

Brand – Peder Billesvej, Holbæk

Kl. 20.50 kørte brandvæsnet sammen med politiet til brand i container op ad husmur ved badmintonhallen i Holbæk. Containeren udbrændte og der er umiddelbart ikke nogle spor af, hvordan branden skulle være opstået. En tilkaldt hundepatrulje forsøgte at gå spor i området efter eventuelle gerningsmænd, men uden resultat. Politiet arbejder nu videre med sagen for at klarlægge, hvad der er skyld i branden.

 

Søndag – mandag:

 

Narkokørsel mv. – Holbækvej, Jyderup – Holbæk

Kl. 08.35 standsede politiet en 32-årig mand fra Jyderup med henblik på rutinemæssig kontrol af føreren og køretøjet, da han kom kørende på en lille 30-knallert ad Holbækvej. Politiet kunne kort efter mistænke ham for at være påvirket af narkotika under kørslen, så han blev anholdt og sigtet for narkokørsel på knallerten.

Ved visitationen efter anholdelsen fandt politiet ham i besiddelse af seks gram hash, et gram speed og en joint, hvorfor politiet besluttede også at foretage en ransagning af den 32-åriges bopæl. Her fandt politiet yderligere 36,5 gram speed og tre gram skunk, som sammen med stoffer på den 32-åriges selv blev beslaglagt som bevis i en sag om overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.
Den 32-årige fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse og inden sin løsladelse afhørt i anledning af sigtelserne mod ham. Når analyseerklæringen fra blodprøven foreligger, vil han høre nærmere fra politiet.

Stjålet trailer fundet – Grevinge – Odsherred

Kl. 11.30 anmeldte en lokal mand, at han undrede sig over en mands behandling af en trailer, som holdt på en privat adresse i Grevinge. Manden havde fjernet reklamer fra traileren, hvis hjul tillige var blevet spraymalet i en anden farve.

Politiet kørte til den oplyste adresse, hvor en 34-årig mand fra Grevinge blev truffet. På stedet var også en ny trailer, der havde fået ændret sin farve, ligesom dens hjul bar præg af at være blevet spraymalet.

Ved nærmere undersøgelse af traileren fandt politiet frem til ejeren, der kunne oplyse, at traileren var blevet stjålet fra Lolland i løbet af fredagen.
Den 34-årige mand fra Grevinge blev derfor anholdt og sigtet for at have stjålet traileren, som ejeren afhentede i Grevinge. Den anholdte blev løsladt senere på eftermiddagen efter afhøring til sagen.

Færdselsuheld – Søvejen / Tissøvej, Jerslev Sj. – Kalundborg

Kl. 14.16 var to bilister stødt sammen i vejkrydset Søvejen – Tissøvej, hvorfor politiet rykkede ud til uheldsstedet.Det viste sig, at en 84-årig mand fra Frederiksberg var kørt i en personbil ad Søvejen mod øst og ville svinge til venstre ad Tissøvej mod nord.

Under venstresvinget stødte han sammen med en modkørende personbil, som en 42-årig kvinde fra Kalundborg førte Søvejen mod vest i den hensigt at fortsætte ligeud i krydset.
Det skete kun mindre materiel skade på de to implicerede køretøjer ved uheldet, som politiet har optaget rapport om ud fra en mistanke om, at færdselsloven kan være overtrådt.

Færdselsuheld – Elverdamsvej / Grimshøjvej, Kirke-Hyllinge – Lejre

Kl. 16.50 rykkede redningspersonale og politiet ud til et færdselsuheld, idet en bilist og en motorcyklist var stødt sammen ved krydset Elverdamsvej – Grimshøjvej. Politiet afspærrede straks uheldsstedet for at skabe plads til lægehelikopteren, som var også på vej til uheldsstedet. I den blev en 21-årig mand fra Roskilde fløjet til Rigshospitalets traumecenter til undersøgelse og behandling for lettere kvæstelser. En bilinspektør blev tilkaldt til at undersøge både uheldsstedet og de implicerede køretøjer.

Det foreløbige resultat af undersøgelserne viste, at både bilisten og motorcyklisten var kørt ad Elverdamsvej mod sydvest på en vejstrækning, hvor højst tilladte hastighed er 60 km/t. Den 27-årige kvindelige fører af personbilen var standset før et venstresving ad Grimshøjvej, idet hun afventede modkørendes passage inden sin svingning.
Herunder blev hun påkørt på højre side af bilens bagende af den 21-årige motorcyklist, der som følge af påkørslen fløj af motorcyklen og væltede.

Motorcyklisten er indlagt på Rigshospitalet til behandling for sin personskade som følge af uheldet. Han anvendte styrthjelm under kørslen og fik i øvrigt rutinemæssigt udtaget blodprøver til nærmere undersøgelse for eventuel påvirkning af alkohol eller euforiserende stoffer under kørslen. Uheldsstedet var afspærret frem til kl. ca. 18.40, hvor undersøgelserne var afsluttet, og de implicerede køretøjer var blevet fjernet.

Ukrudtsbrænder årsag til brand i garage – Køgevej, Hårlev

Kl. 17.03 rykkede først brandvæsnet ud til en ildebrand i en garage på en privat adresse på Køgevej, Hårlev, efter at en forbikørende bilist havde bemærket røgudviklingen fra stedet.

Ingen var hjemme på adressen, hvor bilisten forsøgte at slukke branden med en vandslange, men forgæves, så brandvæsnet måtte tilkaldes.
Politiet kørte også til stedet, hvor ilden havde godt fat i garagen, hvor en personbil holdt parkeret. Trods brandvæsnets indsats lykkedes det hverken at redde garagen eller bilen, der begge udbrændte.
Kort efter lykkedes det politiet at få kontakt til en 27-årig mandlig beboer, som kunne oplyse, at han havde brugt en ukrudtsbrænder kort tid, inden at han havde forladt sin bopæl.

På baggrund af disse oplysninger sigtede politiet den 27-årige mand for overtrædelse af beredskabsloven på grund af uforsigtighed ved brugen af ukrudtsbrænderen, så han kan forvente at få en bøde som afgørelse på sagen. Ingen personer kom til skade ved branden, der dog var årsag til, at en rude blev knust for at redde en hund ud fra selve boligen, såfremt branden måtte have bredt sig dertil. Der skete dog ikke, men en tilbygning til boligen blev dog lettere beskadiget som følge af varmen fra branden i garagen.

Glemt pande årsag til brand – Vandværksbakken, Jyderup – Holbæk

Kl. 18.20 havde en 76-årig mand fra Jyderup slået alarm til brandvæsnet, fordi der var gået ild i emhætten over komfuret, hvor han havde glemt en stegepande. Brandvæsnet gik kort efter i gang med slukningen af branden, der fra emhætten havde bredt videre op mod taget på rækkehuset.

Beboeren var kommet uskadt ud fra boligen og kunne oplyse, at han på komfuret havde tændt for en stegepande med olie. Han var blevet forstyrret af et telefonopkald, så han havde ikke haft sin opmærksomhed rettet mod køkkenet, hvor emhætten var blevet antændt.
Politiet sigtede den 76-årige for overtrædelse af beredskabslovgivningen på grund af den manglende opmærksomhed ved noget, der kunne medføre en ildebrand. Han kan nu forvente at modtage en bøde som afgørelse på sagen.

Brand i brændeskur – Kirkevænget, Rørvig – Odsherred

Kl. 19.14 slog gæster i et sommerhus alarm til brandvæsnet, idet der pludselig var gået ild i et brændeskur på sommerhusgrunden. Brændeskuret lå i nogen afstand fra selve sommerhuset, som gæsterne havde forladt af sikkerhedsmæssige årsager.

Brandvæsnet kunne trods slukningsindsatsen ikke redde skuret, der udbrændte. Der skete ikke skade på øvrige bygninger, og ingen personer kom til skade ved branden.
Politiet skal nu kigge nærmere på det udbrændte skur i et forsøg på at finde årsagen til brandens opståen.

Færdselsuheld – Sydmotorvejen, Køge

Kl. 21.58 var en bilist forulykket og kørt ind i autoværnet, så en ambulance var sendt til uheldsstedet i det nordgående spor ved Køge. Det viste sig, at en 66-årig mand fra Haslev under kørsel i en personbil formentlig havde fået et ildebefindende og derfor havde ramt autoværnet. Han blev i ambulancen kørt til kontrol på skadestuen, men havde umiddelbart ingen skader som følge af færdselsuheldet. Ingen øvrige trafikanter var involveret i uheldet, som politiet registrerede omstændighederne ved.

Humanitær eftersøgning – Holbæk

Kl. 22.34 fik politiet en henvendelse fra hjemmeplejen om, at en 82-årig mand fra Holbæk ikke var til stede på sin bopæl som forventet, idet han havde været forsvundet siden tidligere på aftenen.

Flere familiemedlemmer havde i løbet af aftenen været i gang med at lede efter den savnede mand, der har besvær med at finde rundt og ikke husker så godt.
Politiet iværksatte herefter en humanitær eftersøgning efter den savnede 82-årige mand, der blev meldt savnet hos forskellige trafikselskaber og lokale taxa-vognmænd. Familien havde tillige efterlyst ham via de sociale medier, hvilket betød, at politiet først på natten fik oplysninger om, at den savnede måske var set på Københavns Hovedbanegård tidligere på aftenen.

Den savnede kunne derfor formodes at søge mod sin tidligere bopæl i Nordsjælland, hvorfor Nordsjællands Politi nu også blev involveret i eftersøgningen af den 82-årige. Han blev tillige efterlyst via politiets Twitter-konto med foto, ligesom politiet fik yderligere oplysninger fra DSB om, at den savnede kunne være taget med toget til Nordsjælland.
Familien til den 82-årige ledte i området omkring Kystbanen-togstrækningen, ligesom de lokale taxa-vognmænd i Nordsjælland blev informeret om den savnede mand.

Først kl. ca. 05.45 bemærkede en hundelufter den savnede mand i Rungsted-området, hvorefter han i god behold straks blev genforenet med sin familie. Politiet kunne dermed afslutte den humanitære eftersøgning.

Brand på altan – Gærdehuset, Greve

Kl. 00.16 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand på en altan ved en lejlighed på første sal i en beboelsesejendom.

Beboerne i ejendommen var blevet evakueret af sikkerhedsmæssige årsager, mens brandvæsnet fik slukket branden. Nogle havemøbler var udbrændt, ligesom der var brandskader på altanens gulv og hegn, og en rude i en dør var revnet som følge af varmen fra branden. Branden havde ikke bredt sig til andre boliger i ejendommen, så beboerne kunne vende retur kl. ca. 01.00.

En kogeplade, der havde været tilsluttet nogle elektriske installationer på altanen, kan måske spille en rolle i årsagen til brandens opståen, men det skal politiet have undersøgt nærmere. Ingen personer kom til skade som følge af branden.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi