Pædagog til Sandlyng supercenter

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du mod på og lyst til at være med til at udvikle vores specialiserede tilbud under dagtilbudsloven §4 i Sorø Kommune? Har du gode samarbejdsevner, høje ambitioner for det gode børneliv og elsker du at være sammen med børn?

Så læs endelig videre, for så er det måske netop dig, vi søger.

Om Sandlyng Supercenter
Sandlyng Supercenter er et specialiseret tilbud til børn i alderen 3-6 år, hvor muligheden for kontakt og tilknytning til almengrupperne i Sandlyng børnehus kan bevares. Sandlyng Supercenter er normeret til 12 børn og 6 fuldtidsansatte.
Børn der er tilknyttet Sandlyng Supercentret, har hver deres udfordring. Formålet med Sandlyng Supercenter er at kunne tilgodese behovene hos børn som i en kortere eller længere periode har brug for et mindre og specialpædagogisk miljø for at kunne trives og udvikle sig bedst muligt. En plads i Sandlyng Supercenter kan ses som et trygt og forudsigeligt miljø, hvor barnet har mulighed for at udforske sin omverden og øve sig i at deltage i små sociale fællesskaber i institutionen. I Sandlyng Supercenter arbejder vi mod, at sikre, at børn på baggrund af en konkret vurdering af deres behov, får en individuel støtte i et inkluderende miljø. Børnene får mulighed for at indgå i sociale fællesskaber, der kan fremme barnets trivsel, læring, udvikling og dannelse, der hvor barnet er. Vi arbejder hele tiden ud fra barnets nærmeste udviklingszone.
Derfor er vores tilgang at barnet er i centrum hvor vi møder barnet anerkendende og inkluderende.  Samtidigt har vi fokus på at tilgå opgaven struktureret og systematisk, hvor vi mener at vi således understøtter barnets nærmeste udviklingszone.
Vi ønsker os en ny kollega som:

 • Har specialpædagogisk erfaring – gerne med kendskab til autisme, ADHD, socio-emotionelle udfordringer
 • Er relations kompetent
 • Skabe struktur i hverdagen og kan jonglere med alle kerneopgavens mangfoldige og forskellig artede opgaver
 • Er en aktiv medskaber af det gode læringsmiljø, - du kan se – og udnytte de læringssituationer, der konstant opstår og kan balancere mellem det strukturerede, det improviserede og respekten for den gode leg i din tilgang til det pædagogiske arbejde.
 • Være anerkendende og værdsættende, og bidrage positivt til høj social kapital.
 • Være den professionel fagperson der ser en ære i at lykkes med kollegaer, tværfaglige samarbejdspartner og ledelse.
 • Være tydelig, både i skriftlig og mundtlig kommunikation.
 • Har en høj faglighed og kan reflektere over egen og kollegaers praksis, og kan omsætte det aftalte til egen pædagogisk praksis.
Vi kan tilbyde et børnehus hvor der er fokus på:
·
 • At arbejde med Sorø Kommunes pædagogiske pejlemærker
 • Marte Meo
 • Stærke børnefællesskaber
 • Udvikling af arbejdet med den styrkede læreplan
 • Et børnehus fyldt med smil og godt humør
 • Et børnehus med fokus på høj faglighed
 • Kollegaer der vil møde dig i et gensidigt og respektfuldt samarbejde
 • At arbejde mentaliserende
I Sandlyng tror vi på, at samskabelse gør os endnu stærkere og kommer vores kerneopgave til gode.
Som medarbejdere i Supercenteret kommer du til at dele alle de spændende opgaver med dine kollegaer lige fra arbejdsplan, nyheds- og forældrebreve, samtaler, arrangementer, udarbejdelse af status, handleplaner osv. Desuden kommer du til at have mulighed for at være aktiv medudvikler af børne- og læringsmiljøer i alderen 3-6 år. Så en spændende mulighed for at bruge din erfaring eller få en ny viden.
2024 bliver et spændende år for Sandlyng Supercenter, Vi ønsker at udvide vores tilbud og have et større fokus på hvad det tværprofessionelle kan gøre for vores børn, det betyder at vi i 2024 vil udvide vores personalegruppe med forskellige fagligheder som f.eks. fysioterapeut eller ergoterapeut

Supercenteret er en del af Sandlyng Børnehus i Stenlille, beliggende i skønt naturområde tæt på den lokale folkeskole. Sandlyng børnehus er en integreret institution og del af Sorø kommunes dagtilbud med 11 velfungerende børnehuse hver med deres profil, samt dagplejen.
I Sorø Kommunes dagtilbud og skoler arbejder vi med 10 pædagogiske pejlemærker. Pejlemærkerne bygger på 3 pædagogiske teorier: Marte Meo, Narrativ pædagogik og LP-modellen. Se mere her De pædagogiske pejlemærker.
Du kan læse mere om Sandlyng på vores hjemmeside på følgende link: Om Sandlyng | Dagtilbud Område Nord (aula.dk)

Ansøgning og proces. Vil du vide mere om stillingen og kunne du tænke dig at komme og besøge os, så er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Pia Kronborg på tlf.: 30 68 39 25

Ansøgningsfrist: 8 december 2024
Ansættelsessamtaler:

Løn og ansættelsesvilkår Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med BUPL

Stillingen er med start d. 1 februar og er på 37 timer om ugen.

 
I Børn og Familier arbejder vi med Stærke Børnefællesskaber, baseret på vores 10 pædagogiske pejlemærker, fælles læringssyn og stærke overgange.

I Sorø Kommune ser vi mangfoldighed som en styrke, og vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, race, religion og etnisk tilhørsforhold. Værdigrundlaget i Sorø Kommune er: troværdighed, engagement og arbejdsglæde, dialog, åbenhed og anerkendelse.

Sorø Kommune er en røgfri arbejdsplads.

Kommunen har godt 30.000 indbyggere og er beliggende midt på Sjælland i et naturskønt område med søer og skove. Sorø Kommune har ca. 2.500 medarbejdere.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sorø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Sorø Kommune, Omkørselsvejen 2, 4295 Stenlille

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5947714

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet