Specialpædagogisk stilling med fokus på børns trivsel og udvikling

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du mod på og lyst til at være med til at udvikle vores specialiserede tilbud under dagtilbudsloven §4 i Sorø Kommune? Har du høje ambitioner for det gode børneliv og elsker du at igangsætte lege for og med børn.

Vi søger nye kollegaer der har viden om og kendskab til:

 • KRAP
 • Neuro pædagogik
 • Low-arousel
 • Mentalisering
 • Nest
 • Tegn til tale/piktogrammer
Vores nye kollegaer skal have erfaring eller stor interesse fra børneområdet og gerne med kendskab til autisme, ADHD, socioemotionelle udfordringer. Så trives du med at skabe struktur i hverdagen og er en aktiv medskaber af det gode læringsmiljø, kunne vi godt være det rette match til dig. Du har lyst til at være med til at skabe verdens bedste arbejdsplads i Sandlyng Supercenter, hvor nysgerrig og motiverede kollegaer tager imod dig.
Om Sandlyng Supercenter
Sandlyng Supercenter er et specialiseret tilbud til børn i alderen 3-6 år. Sandlyng Supercenter er normeret til 12 børn og 6 fuldtidsansatte. Som medarbejder i Sandlyng Supercenter vil du være primærpædagog på flere børn. I praksis har du ansvaret for udarbejdelse af status og handleplaner og sammen med dine kollegaer danner det rammen for jeres pædagogiske arbejde.
Formålet med Sandlyng Supercenter er at kunne tilgodese børnenes behov og har brug for et mindre og specialpædagogisk miljø for at kunne trives og udvikle sig bedst muligt. Sandlyng Supercenter er et trygt og forudsigeligt miljø, hvor børnene har mulighed for at udforske sin omverden og øve sig i at deltage i små sociale fællesskaber.
Vi arbejder altid mod at skabe miljøer der kan fremme børnenes trivsel, læring, udvikling og dannelse. Vi arbejder ud fra barnets nærmeste udviklingszone.

I Sorø Kommune arbejder ud fra:
 • Pædagogiske pejlemærker: se mere her De pædagogiske pejlemærker.
 • Marte Meo
 • Stærke børnefællesskaber
 • Udvikling af arbejdet med den styrkede læreplan
 • Mentaliseringsbaseret pædagogik
Supercenteret er en del af Sandlyng Børnehus i Stenlille, beliggende i skønt naturområde tæt på den lokale folkeskole. Sandlyng børnehus er en integreret institution og del af Sorø kommunes dagtilbud med 11 velfungerende børnehuse hver med deres profil, samt dagplejen.
Vi opfordrer til, at du kommer på et besøg inden du sender din ansøgning. Du bedes tage kontakt til pædagogisk leder Winnie Brandt på tlf.: 30 68 39 25

Ansøgningsfrist: løbende samtaler

Løn og ansættelsesvilkår Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med BUPL

Stillingerne er med start d. 1. August og er på 37 timer om ugen.
 
I Sorø Kommune ser vi mangfoldighed som en styrke, og vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, race, religion og etnisk tilhørsforhold. Værdigrundlaget i Sorø Kommune er: troværdighed, engagement og arbejdsglæde, dialog, åbenhed og anerkendelse.

Sorø Kommune er en røgfri arbejdsplads.

 
I Børn og Familier arbejder vi med Stærke Børnefællesskaber, baseret på vores 10 pædagogiske pejlemærker, fælles læringssyn og stærke overgange.

I Sorø Kommune ser vi mangfoldighed som en styrke, og vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, race, religion og etnisk tilhørsforhold. Værdigrundlaget i Sorø Kommune er: troværdighed, engagement og arbejdsglæde, dialog, åbenhed og anerkendelse.

Sorø Kommune er en røgfri arbejdsplads.

Kommunen har godt 30.000 indbyggere og er beliggende midt på Sjælland i et naturskønt område med søer og skove. Sorø Kommune har ca. 2.500 medarbejdere.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sorø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Sorø Kommune, Omkørselsvejen 2, 4295 Stenlille

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6054821

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet