Stenlille Skole søger lærer fra 1. februar 2024

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Stenlille Skole søger lærer fra 1. februar 2024


Har du lyst til at være med til at sætte dit præg på en fantastisk skole med en herlig og mangfoldig elevgruppe og en dygtig og engageret medarbejderstab, så er Stenlille Skole, måske den skole, du søger.

Vi tilbyder en skole, hvor der er højt til loftet, plads til diversitet, og værdier som fællesskab, mangfoldighed, læring og omsorg er bærende elementer i skolens samlede virke.

Vi søger pr. 1. februar 2024 en lærer til indskolingen, der kan dække følgende fag:
 

  • Dansk og matematik i 2. klasse
  • Engelsk og trivselstime i 2. klasse
  • To-lærertimer i indskolingen
  • Evt. natur/teknologi indskoling/mellemtrin


Opgaveporteføljen indeholder også en klasselærerfunktion.

På Stenlille Skole har vi 380 elever fordelt på to spor samt et Supercenter, en SFO1 og SFO2. Vi vægter trivsel højt hos os, hvilket betyder at vi har tilknyttet dygtige inklusionspædagoger på de fleste årgange. Det er derfor vigtigt for os, at du arbejder godt sammen på tværs af faggrupper. Stenlille Skole ligger i Sorø Kommune, hvor vi arbejder med De pædagogiske pejlemærker. Sorø Kommunes pædagogiske pejlemærker udgør det fælles sprog og den fælles forståelse i vores samarbejde med børn, unge og familier, og du kan læse mere om pejlemærkerne her: De pædagogiske pejlemærker (soroe.dk)

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Vinni Christophersen på tlf. 24376067 eller skolens kontor på tlf. 57876160.
Vi glæder os til at høre fra dig!


Løn- og ansættelsesvilkår
Løn efter gældende overenskomst
Ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Der indhentes børneattest ved ansættelsen.
Ansøgningsfrist
Onsdag den 27. december 2023 kl. 12.00.
Ansættelsessamtaler
Torsdag den 28. december 2023 (eftermiddag) 
I Børn og Familier arbejder vi med Stærke Børnefællesskaber, baseret på vores 10 pædagogiske pejlemærker, fælles læringssyn og stærke overgange.

I Sorø Kommune ser vi mangfoldighed som en styrke, og vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, race, religion og etnisk tilhørsforhold. Værdigrundlaget i Sorø Kommune er: troværdighed, engagement og arbejdsglæde, dialog, åbenhed og anerkendelse.

Sorø Kommune er en røgfri arbejdsplads.

Kommunen har godt 30.000 indbyggere og er beliggende midt på Sjælland i et naturskønt område med søer og skove. Sorø Kommune har ca. 2.500 medarbejdere.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sorø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Sorø Kommune, Hovedgaden 5, 4295 Stenlille

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5952010

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet