Stuepædagog søges til børnehus med fokus på trivsel og faglig udvikling

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Bliver du glad i maven af at arbejde med 0-6-årige børn? Vil du være med til at skabe verdens bedste arbejdsplads og har du mod på at indgå i et team som stuepædagog enten i vuggestue eller børnehave? Så læs videre – måske er vi lige det faglige fællesskab, du står og mangler.

Hvem er vi:

I Sandlyng vægter vi at børnene møder ind til en hverdag med tryghedsskabende og nærværende voksne, der er parate til at yde den omsorg, hvert enkelt barn har brug for. Vi tror på, at små fællesskaber giver børnene de bedste forudsætninger for at udvikle sig.

Sandlyng er ét ud af 10 integrerede dagtilbud i Sorø Kommune. Vi er beliggende i Stenlille og vores matrikel støder op til skolen i byen. Vi er et stort og nyere børnehus med 3 børnehavegrupper, 3 vuggestuegrupper og 2 supercentergrupper.
Til hver gruppe er tilknyttet 3 voksne, der har opgaver som primærpædagog og er ansvarlige i forhold til handleplaner og samarbejdet med familien. Det betyder, at du får rigtig mange nye kollegaer at løse opgaver med og at planlægge sammen med. Vi griner både sammen med børnene og i vores pauser og du vil opleve, at her ved os, er der rart at være.

Vores hus er omkranset af en stor og lækker legeplads, der er inddelt i aktivitetszoner og indrettet med børnenes motoriske behov på sinde. Vi er ude hver dag, tager på ture, bruger kroppen, synger, har maddage, sommerfester, forældremøder og alt det gode og velkendte fra en børnehave og vuggestue. Vi har motorikrum, mødelokale, gode personalefaciliteter samt regntøj og vintertøj til alle medarbejdere i huset.
Lederens dør står altid åben, vi har en faglig koordinator i huset og en vagtplanlægger, der holder styr på os alle sammen. Vi er et hus i faglig udvikling og her har alle mulighed for at byde ind med både stort og småt.

Du vil få

  • en dagligdag med plads til at udleve dine faglige ambitioner
  • fokus på trivsel blandt både ”små” og ”store”.
  • faglig og personlig udvikling.
  • kollegaer med erfaring og faglighed i fokus, der er nysgerrige og motiverede
  • faglig og kollegial sparring.
Vi ønsker os at:
  • Du har mod, styrke og overblik til at indgå aktivt i stuens dagligdag.
  • Du vægter forældresamarbejde højt i både dagligdagen og når det bliver svært.
  • Du kan lide at skabe struktur i hverdagen.
  • Du er overbevist om at børn i vanskeligheder er en del af børnefællesskabet.
  • Du kan se dig selv i naturen og er glad for – og aktiv i udelivet uanset vejret.
Ansøgning og proces.

Vil du vide mere om Sandlyng børnehus, så kom meget gerne på besøg, inden du sender din ansøgning. Kontakt pædagogisk leder Winnie Brandt på tlf. 30683925

Vi afholder løbende samtaler,  løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med BUPL

Der indhentes børneattest ved ansættelsen

 
I Børn og Familier arbejder vi med Stærke Børnefællesskaber, baseret på vores 10 pædagogiske pejlemærker, fælles læringssyn og stærke overgange.

I Sorø Kommune ser vi mangfoldighed som en styrke, og vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, race, religion og etnisk tilhørsforhold. Værdigrundlaget i Sorø Kommune er: troværdighed, engagement og arbejdsglæde, dialog, åbenhed og anerkendelse.

Sorø Kommune er en røgfri arbejdsplads.

Kommunen har godt 30.000 indbyggere og er beliggende midt på Sjælland i et naturskønt område med søer og skove. Sorø Kommune har ca. 2.500 medarbejdere.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sorø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Sorø Kommune, Omkørselsvejen 2, 4295 Stenlille

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6054834

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet