Supercenter Stenlille søger en naturvidenskabelig - lærer til overbygningen - Barselsvikariat

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Supercenter Stenlille Skole søger en naturvidenskabelig- lærer til overbygningen -Barselsvikariat

Vi søger en Super-lærer til vores Supercenter på Stenlille skole. Er du læreruddannet, har erfaring inden for det specialpædagogiske felt, relationelt stærk, hviler i dig selv og kan du arbejde mentaliserende - også når det bliver svært?

Supercenteret er målrettet elever med behov for særlig tilrettelagt undervisning. Supercenter Stenlille er ét af Sorø kommunes to Supercentre. På Supercenter Stenlille er vores elever diagnosticeret inden for autismespektrum og/eller ADHD. For flere af vores elever er det gældende, at de har komplekse socioemotionelle udfordringer.

Vi er pt. i gang med en udviklingsproces i tæt samarbejde med vores familieteam, som består af en familievejleder og en psykolog. Vi arbejder på at udvikle os sammen igennem supervision, sagssupervision og udviklingsdage, hvor der er fokus på Sorø kommunes pejlemærker. Vi ved, at vi selv indgår i ligningen. Vores tilgang til praksis er, at det at skabe udvikling hos barnet også handler om, at skabe udvikling hos os selv. Derfor er vi i processen nysgerrig på, hvem vi er som fagprofessionelle, individuelt og ind i fællesskabet.

Pt. er vi 56 elever, deres dejlige familier og 23 ansatte. Vi vægter et tæt samarbejde mellem elev, skolen og elevens familie højt. Vi ser altid udvikling som en mulighed og har øje for, at ingen tilstand er statisk.
Du skal arbejde tæt sammen med pædagogerne i teamet, hvor I i fællesskab skal give eleverne de bedste forudsætninger for læring og udvikling. Vi søger en lærer, der kan dække en bred fagrække og allerhelst naturvidenskabelige fag, er relationel stærk og som altid har elevernes trivsel som fokus.

Vi håber, at du er blevet mere nysgerrig på, hvem vi er og hvor vi er på vej hen, og at du derfor har lyst til at kontakte Rikke Thernøe, konstitueret leder på 28 19 77 21.

Løn- og ansættelsesvilkår
Tiltrædelse 1. august og vikariatet løber frem til 30. juni 2023.
Løn efter gældende overenskomst
Ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder
Der indhentes børneattest og straffeattest ved ansættelse.

Ansøgningsfrist:
Tirsdag den 13. juni          
Der afholdes samtaler mandag d 19. juni. 

 
I Børn og Familier arbejder vi med Stærke Børnefællesskaber, baseret på vores 10 pædagogiske pejlemærker, fælles læringssyn og stærke overgange.

I Sorø Kommune ser vi mangfoldighed som en styrke, og vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, race, religion og etnisk tilhørsforhold. Værdigrundlaget i Sorø Kommune er: troværdighed, engagement og arbejdsglæde, dialog, åbenhed og anerkendelse.

Sorø Kommune er en røgfri arbejdsplads.

Kommunen har godt 30.000 indbyggere og er beliggende midt på Sjælland i et naturskønt område med søer og skove. Sorø Kommune har ca. 2.500 medarbejdere.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sorø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Sorø Kommune, Hovedgaden 5, 4295 Stenlille

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://soroe.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=087f15d1-b13e-4bd7-ac10-af002f9f02c8

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5843283

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet