Supercentret Stenlille søger lærer til mellemtrinnet

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Supercentret Stenlille søger lærer til mellemtrinet

Vi søger en Super-lærer i et barselsvikariat med mulighed for fastansættelse til vores Supercenter på Stenlille Skole. Er du læreruddannet, har erfaring inden for det specialpædagogiske felt, er relationelt stærk, hviler i dig selv og kan arbejde mentaliserende - også når det bliver svært? Så er det måske lige dig, vi går og mangler til at være en del af vores faglige og kollegiale fællesskab.

Supercenteret er målrettet elever med behov for særlig tilrettelagt undervisning. Supercenter Stenlille er ét af Sorø kommunes to Supercentre. På Supercenter Stenlille er vores elever diagnosticeret inden for autismespektrum og/eller ADD / ADHD. For flere af vores elever er det gældende, at de har komplekse socioemotionelle udfordringer.

Vi arbejder på at udvikle os sammen igennem supervision, sagssupervision og udviklingsdage, hvor der er fokus på at styrkes vores fælles faglige fundament. Vores tilgang til praksis er, at det at skabe udvikling hos barnet også handler om, at skabe udvikling hos os selv. Derfor er vi i nysgerrig på, hvem vi er som fagprofessionelle, individuelt og ind i fællesskabet.

Pt. er vi 55 elever, deres dejlige familier og 22 ansatte. Vi vægter et meget tæt samarbejde mellem elev, skolen og elevens familie. Vi ser altid udvikling som en mulighed og har øje for, at ingen tilstand er statisk.
Du skal arbejde tæt sammen med pædagogerne i teamet, hvor I sammen giver eleverne de bedste forudsætninger for læring og udvikling. Vi søger en lærer, der kan dække en bred fagrække, gerne naturvidenskabeligt, men kan du andet er vi også nysgerrige på det. Vi ønsker os en kollega, der er relationelt stærk og som altid har elevernes trivsel som fokus.

Vi håber, at du er blevet mere nysgerrig på, hvem vi er, og hvor vi er på vej hen, og at du derfor har lyst til at kontakte Rikke Thernøe, leder af Supercenteret på 28 19 77 21, så vi kan lave en aftale, hvor du kommer og ser Supercentret og vi kan begynde at lære hinanden at kende.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsesperiode 1. februar eller snarest derefter – 30. juni 2024
Løn efter gældende overenskomst.
Ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder.
Der indhentes børneattest ved ansættelse.

Ansøgningsfrist:
15. januar 2024 kl. 12.00

 
I Børn og Familier arbejder vi med Stærke Børnefællesskaber, baseret på vores 10 pædagogiske pejlemærker, fælles læringssyn og stærke overgange.

I Sorø Kommune ser vi mangfoldighed som en styrke, og vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, race, religion og etnisk tilhørsforhold. Værdigrundlaget i Sorø Kommune er: troværdighed, engagement og arbejdsglæde, dialog, åbenhed og anerkendelse.

Sorø Kommune er en røgfri arbejdsplads.

Kommunen har godt 30.000 indbyggere og er beliggende midt på Sjælland i et naturskønt område med søer og skove. Sorø Kommune har ca. 2.500 medarbejdere.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sorø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Sorø Kommune, Hovedgaden 5, 4295 Stenlille

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5952013

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet